Motorcykel rejser MC Rejser i USA MC-rejser hvem er vi Find din MC rejse i USA Rejsebetingelser til en Mc rejse i Amerika Foto og video fra en MC tur i USA
 
 
MC REJSE FLORIDA - USA

Del rejsen på Facebook  


Se flere billeder fra turen.

Mc rejse Florida rundt med Daytona Bikeweek 2019 inkl. Daytona bike week uden merpris.. (Spar kr. 6000 på din tur)
     
Mc rejse Florida rundt med Daytona Bikeweek 2020 inkl Daytona bike week uden merpris (Spar kr. 6000.- på din tur)
     
Mc rejse Florida rundt med Daytona Bike week 2021 - Daytona bike week uden merpris (Spar kr. 6000.- på din tur)
     
 
   
MC REJSE Florida Rundt - Med verdens største MC træf - Se video fra turen.

Florida er en af de mest eftertragtede stater i USA og er bl.a. kendt for sit dejlige vejr og har da heller ikke ufortjent fået tilnavnet "The sunshine state" Denne flotte tur rundt langs Floridas solbeskinnede kyster har vi krydret denne tur med et "hav" af spændende steder og oplevelser undervejs som b.la. Vandscooter safari rundt om Key West - Kennedy Spacecenter - Airboat turEverglades alegatorbefæstede sumpe - Fodring af Kæmpefisk og pelikaner i den Mexikanske golf - nogen af verdens største forlystelsesparker - En af verdens smukkeste ture på The Overseas Highway ad de 42 broer til Key West. Og som om det ikke var nok så har vi yderligere tilføjet et par dage ved verdens mest eftertragtede motorcykeltræf.

Du får 2 dage med USA´s største bikefest Daytona Bikeweek >> - Den 1 dag har vi arrangeret en privat bus så vi kan slappe af og bare nyde festlighederne - Den 2 tur til Daytona kører vi du til Træffet på vores Harleyer så vi får begge oplevelser af træffet. Kort sagt vi tilbyder DANMARKS mest spændende FLORIDA TUR.Ud over at være den mest spændende MC tur i Florida tør vi godt sige, at det også er Danmarks bedste pris på en motorcykeltur i Florida inkl. Daytona Bikeweek


Motorcykel tur Florida rundt med Daytona bikeweek >> - uden merpris - Du spare kr.6000.-

 

 

 
 
Dag 1. Afsted på MC tur til Florida


Afrejse fra Danmark til Florida. Bye bye regn og kulde hello sol, varme og MC-ferie – Vi står i Orlando og tage imod jer når I ankommer. Vi har sørget for transport til hotellet - Der er ikke planlagt så meget denne dag - vi finder os tilrette på hotellet og slapper af ved poolen.

Dag 2 Bussen står klar - Vi skal til verdens største MC træf... >>

Efter morganmad og infomøde holder vores bus klar til afgang. Vi kører til Daytona beach hvor vi har hele dagen ved ikke bare Floridas største men verdens største bike-fest Daytona Bikeweek – Vi har resten af dagen og aftenen med til at opleve og udforske de mange spændende begivenheder ved Daytona Bikeweek

MC rejse USA til Daytona Bikeweek
 
 
På Hhviledagen besøger vi universal studios
Dag 3 Afslapning ved poolen - eller en på opleveren..

Valget er dit - VDu kan enten slappe af ved poolen eller tage med ud og se det verdenskendte Universal Studios og Island of Adventures samt den kendte City Walk med et væld af spise steder og sjove butikker - De 2 parker vi besøger er ud over at være 2 af Orlandos mest kendte forlystelsesparker også på top 7 af verdens mest eftertragtede forlystelsesparker - en rigtig sjov dag men masser af oplevelser. Vi kan evt. slutte dagen med middag på verdens største Hard Rock Cafe eller en af de mange sjove spisesteder der ligger på The City Walk.
 
 
Dag 4 Store Harley dag og Daytona Bikeweek


Vi afhenter vores motorcykler hos udlejeren, og kører derefter endnu en gang ud til Daytona Beach og bikeweek. Vi skal et smut på Daytona Beach, til den berømte Pier, og vi skal da også i Mainstreet og besøge nogle af de mange sjove bikershops, og bikerbarer som ligger der.

Ud over nogen timer ved træffet skal vi også til et sandt biker-indkøbs-mekka, som blandt meget andet huser Floridas største Harley Davidson butik. Vi har selvfølgelig valgt at køre turen ”the loop”, som byder på ”a ride like no other ride”. Det er 22 miles med frihed, solskin, smukke landskaber og forførende kurver – altså på vejen.

Vi overnatter syd for Daytona, ud til Atlanterhavet.

Besøg på Daytona Beach og biker butikkerne på Main Street
 
 
På mc tur i Monument valley usa
Dag 5 Cocoa Beach & Kennedy Spacecenter

Vi kører ud til det fantastiske Kennedy Spacecenter, hvor vi skal på en spændende sightseeing, og bl.a. se nogen af de pensioneret rum færger. Vi fortsætter turen sydpå langs Atlanterhavskysten. Vi overnatter nord for Palm Beach.


 
 
Dag 6 Mc Tur i Florida - West Palm Beach og Fort Lauderdale

Vi fortsætter ned Langs kysten med Atlanterhavet på den ene side og kursen sat mod Miami. Vi tager de små veje helt ude ved vandet med masser af flotte udsigter og passerer West Palm Beach og Fort Lauderdale på vejen til Miami Beach.
 
 
 
På mc rejse i Bryce canyen
Dag 7 Start Harleyerne - 42 broer til Key West

Vi har en super dags kørsel foran os, vi skal nemmelig til USA´s sydligste punkt, Key West. Turen ud til Key West går gennem alle de flotte key´s (øer) som er forbundet med mange lange broer og er en helt fantastisk tur, med storslået udsigt i verdens klasse - Overseas Highway, som er en af de flotteste stykker Highway i verden. Her kan du bare nyde turen kun dig og Mr. Harley derudaf i 3-4 timer hen over de 42 broer hvor man nærmest kan mærke pelekanernes vingesus.

 
 
Dag 8 Caribisk stemning i Key West

I Key West er der mange sjove ting at se på - Hvis der er stemning for det kan vi arrangerer en Vandscooter safari rundt om Key West gennem Den Mexikanske Golf og Atlanterhavet - En fantastisk sjov tur som vi varmt anbefaler. En dejlig oplevelse i det krystal klare vand med bademuligheder undervejs.  Resten af dagen er på egen hånd rundt i Key West som er USA´s Caribiske paradis.
På motorcykel tur i USA - Vi besøger Zion NP
 
 
På MC rejse i USA - Hviledag i page - kan tage motorcyklen til Horsshoe bend - som er et besøg værd.
Dag 9 Den smukke Overseas Highway og 42 broer tilbage

Vi Forlader Key West, kører atter turen hen over de smukke Keys - denne gang gør vi holdt undervejs hvor det vil være muligt at se delfiner. (for dem der har lyst vil det være muligt at svømme med delfiner her- Biletter skal bestilles forud)

 
 
Dag 10 På Airboat tur med indianerne

Vi fortsætter ind i Everglades National Park. Denne park er helt fantastisk, med et meget righoldigt dyreliv, af specielt krokodiller og aligatorer, det eneste sted i USA, hvor man finder begge arter. Vi skal på en Airboat tur ud i sumpene. Derefter kører vi ud til den mexicanske golf, hvor vi vil overnatte i Naples.
Grand Canyen en af de kendeste nationalparker
 
 
På motorcykel gennem Cape Coral Florida
Dag 11 Cape Coral og mere end 640 km kanaler

Vi sætter i dag kursen Cape Coral som er en af flere kanal byer - som ligger i denne del af Florida - Byen er grundlagt i 1957og har 640 km kanaler og er den by i verden med det længste kanalsystem -Her ligger stort set alle huse til vandet og det er et eftertraget sted med sine 355 solskinds dage hvert år. Efter frokost sætter vi atter kursen mod Orlando.

 
 
Dag 12

Vi pakker vores bagage efter en dejlig tur i det smukke Florida og begynder hjemrejsen...
hejmresen efter en fantastisk mc ferie starter
 
 
Dag 13

Ankomst til danmark
 
 
Bike fest i Leesburg -  USAs største 3 dg bikemeet i Florida
Læs mere om Daytona bikeweekUSA´s største Bikefest >>

Oplev USA’s absolut fedeste motorcykel træf, nemlig Daytona Bike Week, der er en verdenskendt begivenhed og højt ratet på enhver ægte bikers trofækalender. KLIK HER

 
 

 

Enkeltværelses tillæg: $ 850.- på denne tur - Der tages forbehold for ændringer i programmet / tiderne.
 

Hvad er inkl. i turens pris...

• Daytona BikeWeek - 2 dage
• Følge/service bil
• Alle fly
• Alle hoteller (med pool)
• Leje af motorcykel(1600cc uden merpris)
• Frit kilometerforbrug på din motorcykel
• Forsikring på MC
• Morgen mad på de fleste hoteller
• Dansk rejseleder (følgebil)
• Betaling til den danske Rejsegarantifond.
• Lån af styrthjelm (hvis du ikke foretrækker at have din egen med)
• Delt dobbeltværelse
• Dansk rejsemanual
• Lufthavnsafgifter

Derfor MC-USA:

Branchens højeste kundetilfredshed.
Stor sikkerhed for gennemførelse. Vi har aldrig aflyst en tur.
Altid branchens bedste priser med PRISGARANTI på alle ture
Altid testede og velorganiserede ture med følgebil.
Altid frit modelvalg uden merpris. Gælder også 1800 cc modeller.
Altid de nyere Harley Davidson modeller under fabriksgaranti
Aldrig skjulte gebyrer, tillæg eller last minut pris reguleringer.

Hvad er ikke inkl. i prisen...

• Benzin
• Drikkepenge
• indgange / Udflugter som ikke er nævnt under inkl. i turens pris.
• Alt mad og drikke udover den morgenmad som er inkl. på hoteller.
• Alt andet som ikke er nævnt under “inkl. i turens pris”
 
 

På turen kan vælges mellem - Harleys

   
 
Copyright © 2011 Drømmerejser I USA. Alle rettigheder forbeholdt. Følg os på: Forside | Kontakt | Rejser