Motorcykel rejser MC Rejser i USA MC-rejser hvem er vi Find din MC rejse i USA Rejsebetingelser til en Mc rejse i Amerika Foto og video fra en MC tur i USA
 
 

Del rejsen på Facebook  


Se flere billeder fra turen.

MC rejse Route 66 & Arizona 2019 med bedste pris Garanti
     
Route 66 & Smukke Arizona 2020 med verdens flotteste scenerier 2020 med bedste pris Garanti
     
Arizona -Sommer 2020 - Specialtur 15 dg. Las Vegas - Denver Colorado i sommerferien - MC tur USA...
     
Route 66 & Smukke Arizona 2021 med verdens flotteste scenerier 2021 med bedste pris Garanti
     
 
   

ROUTE 66 - ARIZONA

”River deep. Mountains high” er en passende overskrift på denne tur, hvor du kan se frem til naturoplevelser i verdensklasse. Glæd dig til at opleve velbevarede ”wild west byer” og den udstrakte prærie, hvor de mustangs, du møder ikke har fire hjul, men fire ben.

I harmonisk samspil med din Harley Davidson, kommer du gennem nogle af de mest spændende områder i USA. Vi besøger nogle af verdens smukkeste nationalparker, fx Grand Canyon med dens storhed, skønhed og stilhed, som virkelig gør indtryk. Men du kan også se frem til at besøge storslåede parker som Bryce Canyon, Archers, Park, Zion og Joshua Tree.

Vores rute bringer os gennem 4 stater og byder også på Petrified Forest (den forstenede skov), hvor 250 millioner gamle, forstenede træstammer ligger spredt i hele ørkenen. Vi kører ligeledes gennem Painted Dessert – et utrolig smukt ørkenområde med pastelfarvede klipper.

Men det hele er ikke natur, for vi begynder motorcykel eventyret i Los Angeles, hvor vi bl.a. besøger Hollywood. Senere runder vi også spillebyen Las Vegas. Som et ekstra krydderi får du det bedste stykke af ”The Mother Road”, legendariske Route 66.

Glæd dig til et behageligt klima, der er mc-venligt. Turen er på ca. 4.000 km., og vi kører fortrinsvis ad de små ”bagroads” (US Highways). -Glæd dig.

 
 
Dag 1 America here We come

Afrejse fra Danmark og ”welcome to Los Angeles”, hvor vi står klar og tager imod i lufthavnen. Vi har naturligvis sørget for transport til hotellet, men har ellers ikke planlagt nogen aktiviteter. En tidsforskel på ni timer indbyder mest til afslapning ved poolen.

MC Rejser i USA
 
 
Vinice Beach LA - Califorinien
Dag 2 Afsted på sightseeing i LA


Er du klar? For i dag skal vi nemlig på sightseeing i LA og besøge nogle af de fedeste steder i denne kæmpe by. Vi begynder på Hollywood Boulevard, hvor vi bl.a. går en tur på ”walk of fame” med alle stjernerne i fortovet. Er du heldig (eller uheldig), får du mulighed for at blive fotograferet sammen med Marilyn Monroe, Elvis Presley og andre notabiliteter. Vi garanterer dog ikke for ægtheden. Det gør vi til gengæld på Rodeo Drive, som er verdens dyreste indkøbsgade. Det var her Richard Geere shoppede med Julia Roberts i filmen Pretty Woman.
Herefter kører vi til Santa Monica Pier, som er et spændende bekendtskab med mange sjove boder, ligesom det er stedet, hvor legendariske Route 66 officielt ender.

Vi nyder frokosten på fiskerestauranten, Bubba Gump, som har sit navn fra filmen Forest Gump med Tom Hanks i hovedrollen. Mætte og tilfredse spadserer vi derefter Langs Stillehavet til Venice Beach. Der er meget interessant at kigge på undervejs, fx alverdens sjove mennesketyper, masser af boder og spændende butikker. Ali i alt en rigtig god oplevelse. Har du lyst, kan du nå en tur i bølgen blå (Husk badetøj), men nu er du advaret: Det kan godt blive noget af en kold dukkert.

 
 
Dag 3 Sjov og spas i forlystelsesparken, Universal Studios

Vi foreslår en tur til den verdenskendte forlystelsespark, Universal Studios, som ud over at være LA´s mest kendte også er på top 5 over verdens mest eftertragtede forlystelsesparker.

Parken har mange attraktioner i både 3 og 4D, ligesom der er mange forlystelser for både den indre og den ydre drengerøv m/k. Men ikke nok med det: som det eneste sted i verden du kan også besøge aktive studier og se tv-shows og spillefilm blive optaget.

Alt i alt en rigtig sjov dag og en rigtig god oplevelse, som du naturligvis bør have med.

Vi besøger Universal studios
 
 
Mc udlejning Las Vegas
Dag 4 Store Harley dag.

God tidlig morgen! Du får ikke lov at sove dagen væk, for vi tager relativt tidligt fra hotellet. Det er nemlig blevet Harley Davidson tid, og udlejeren venter os.

Dagens etape går fra LA gennem Joshua Tree National Park, hvor to forskellige ørken-økosystemer – Mojave og Colorado – mødes og skaber en fascinerende variation af planter og dyr.

Vi nyder mangfoldigheden og landskabet med dets unikke klippeformationer. Området ændrer sig fuldstændig fra ørken til skov, og byder på en flot og anderledes oplevelse.

Vi overnatter udenfor parken.

 
 
Dag 5 Ad Snoede bagveje til Whisky Row

Vi fortsætter ad små snoede bagveje med masser af sving til whiskybyen Prescott, som Abraham Lincoln udråbte til hovedstad i 1864, da der blev fundet guld i området. (Senere har også Tucson haft æren, men siden 1899 har Phoenix været statens officielle hovedstad.)

Prescott er én af USA ældste cowboybyer og huser bl.a.. Arizonas ældste saloon. Efter at vi har besøgt Whisky Row, som i sin velmagtsdage havde over 40 saloons, er det sikkert på sin plads at gå til køjs.

Joshua Tree på motorcykel
 
 
På vej ind til Sedona på mc
Dag 6 Sedona - De røde klippers by

En fantastisk dag venter os i flotte Arizona. Bl.a. kører vi op gennem et meget smukt bjergpas for at komme til Sedona, der er kendt som byen ved de røde bjerge.

Vi nyder både byen og vores frokost, før vi igen danser gennem sving efter sving, inden vi mætte af indtryk anduver Holbrook i Navajo county. Holbrook og blev grundlagt i 1881, da jernbanen mellem Atlanterhavet og Stillehavet blev anlagt. Byen har sit navn efter jernbanens første chefingeniør.

Vi overnatter i Route 66 byen, Holbrook.

 
 
Dag 7 Forstenede træer & indianerreservater

Dagens første mål er den spændende nationalpark Petrified Forrest, som er mest kendt for sine mange forstenede træer, der er omkring 225 millioner år gamle. Det er et utroligt syn; ja, man tror næppe sine egne øjne, når man se de store ”træstammer” spille i alle regnbuens farver.

En del af Petrified Forest byder også på noget af USA´s mest velbevarede Painted Dessert, som er et utroligt smukt ørkenområde med pastelfarvede klipper og et rigt dyreliv

Vi fortsætter ad små veje mod nord og passerer gennem flere indianerreservater. Er vi heldige, kommer vi tæt på vilde Mustanger, som er lige så flotte som bilen af samme navn.

Vi er i Navajo land, og overnatter i reservatet ved byen Kayenta, som på navajo hedder Toh-Den-Nas-Shai. Oversat til engelsk betyder navnet "Little fingers of running water".

Motorcykel rejse gennem Petrefeid forrest
 
 
På mc tur i Monument valley usa
Dag 8 Motorcykler, Indianerliv og John Wayne

Vi springer på motorcyklerne fra morgenstunden og dagen i dag byder på et godt indblik i, hvordan nutidens indianere lever. For rigtig mange er tilværelsen bestemt ikke lutter lagkage, for nu at sige det mildt.

Også i dag møder vi temmelig sikkert vilde heste og æsler på vor vej til Monument Valley, som ikke er nogen traditionel dal, men et helt unikt landskab formet af erosion gennem millioner af år. Sceneriet er helt unikt med rødlige, fritstående klipper, der rager op spredt ud over landskabet, der gennem årerne har ”spillet med” i utallige westerns”. John Wayne var på hjemmebane på disse kanter. Og det hele opleves bare bedst på en motorcykel.

Vi slutter dagen i staten Utah, hvor vi overnatter i Moab.


 
 
Dag 9 ”Arches” - naturscenerier i ren verdensklasse

Spring i sadlen på din Harley og vær beredt til at opleve én af turens absolut smukkeste strækninger på din motorcykel. Vi kører over bjergrygge og gennem åbne dale, hvor de køer vi møder på de smalle veje er firbenede. Udsigten er fantastisk, og du kan se langt, langt, langt frem – op til 80 km.
Vores rute går gennem Arches National Park. ”Arches” betyder som bekendt buer, og når du har oplevet parken, forstår du til fulde navnet, for der er over 2.200 naturskabte klippebuer. Det finder du intet andet sted i verden, og det er i al sin enkelthed naturscenerier i ren verdensklasse.
Efter at have tanket mange gode oplevelser, går turen videre til overnatning i Torrey, som blev grundlagt af nybyggere, primært mormoner, i 1880’erne. Byen er opkaldt efter Jay L. Torrey, som var initiativtager til oprettelse af tre frivillige kavalerirementer under den Spansk-Amerikanske krig.

Motorcykel jejse i USA, på besøg i Achers NP
 
 
På mc rejse i Bryce canyen
Dag 10 ”Et helvedes sted at miste en ko.”

Endnu en super flot dag venter os. Ikke mindst fordi dagens slutmål er et af turens absolutte højdepunkter, nemlig Bryce Canyon National Park, hvor slanke, røde sandstenssøjler strækker sig mod himlen så langt øjet rækker. ”Et helvedes sted at miste en ko.” Selv en gudfrygtig mormon måtte tage stærke ord i brug, da han skulle beskrive området.

Vejen gennem parken er cirka 30 kilometer lang, og fører os forbi en række spektakulære klippeformationer og udsigtspunkter med malende navne som Sunrise Point, Sunset Point, Inspiration Point og Bryce Point.

Glæd dig til at opleve et helt unikt landskab, som hvert år besøges af ca. 1,7 mio. gæster.
Vi tilbringer megen tid i parken, før vi slutter dagen på vores hotel, som ligger uden for parken

 
 
Dag 11 Ikke alt kan nåes på en Harley

Zion National Park, here we come! Parken er ikke så kendt som de mest besøgte nationalparker, men derfor er den ikke mindre spændende. I modsætning til fx Grand Canyon oplever du Zion nede fra bunden af. Du kan se frem til en park fuld af kløfter, tunneler og udfordrende vandrestier.

En tur med en shuttlebus er eneste adgang til parkens allerhelligste, som er udgangspunkt for spændende spadsereture, fx ind til hvor kløften snævrer ind og bliver smallere end smal – og pludselig kan du ikke komme længere, (med mindre du vil vandre videre i floden.) Er du heldig, møder du en hejre på fisketur eller måske et egern på nødudgang.

Vi slutter dagen i byen Hurricane i Utah. Der er dog ingen garanti for stormvejr.


På motorcykel tur i USA - Vi besøger Zion NP
 
 
På MC rejse i USA - Hviledag i page - kan tage motorcyklen til Horsshoe bend - som er et besøg værd.
Dag 12 Så der tid til en halv fridag

I dag slapper vi af med en lille køretur til byen Page hvor du kan nyde de mange flotte scenerier undervejs fra motorcyklen.Og så der tid til en halv fridag. Du kan slappe af eller køre en tur i omegnen og nyde de mange flotte naturscenerier som f.eks.Antilope Canyen og Horseshoebend (imponerende udsigt se billede). Måske er du til en sejltur på søen, Lake Powell, som er næsten 300 km lang og et af de største vandreservoirs i hele USA.

Lige uden for Page gør vi holdt, hvor Lake Powell stemmes op af Glen Canyon dæmningen, ligeledes én af de største i Staterne. I Carl Hayden Visitor Center kan du se en udstilling, der viser bygningen af dæmningen. Der er gratis adgang.

 
 
Dag 13 På kanten af Grand canyon med mr. Harley

Dagen i dag er uden tvivl én af turens absolutte højdepunkter. Vi skal besøge Grand Canyon, som er langt større, end du kan forestille dig, og du kan godt forberede dig på nogle helt spirituelle øjeblikke. Dette naturskabte vidunder er hele 446 km lang og op til 25 km bred. Hvor kløften er dybest er der fra kanten 2.744 m til Colorado floden, der slynger sig i bunden.

Undervejs afløser det ene fantastiske fotomotiv det andet. Du kan også få taget et billede af dig og din Harley helt ude på kanten af afgrunden. Det vil imponere gutterne hjemme i gaden. I løbet af dagen har du mulighed for at besøge en IMAX biograf, som viser en fantastisk film om Grand Canyon. Eller du kan vælge at hoppe på en helikopter. En tur over kløften kan virkelig anbefales.

Vi vender Grand Canyon ryggen sidst på dagen og kører til vores hotel i Williams, som er en fantastisk by på Route 66. Hvis vi er heldige, lykkes det os at få ét af de lokale spisesteder til at tænde bål og lave autentisk cowboymad med coleslaw, som vi nyder til tonerne af levende musik. Senere er der mulighed for en drink på den lokale Canyon Club.
I Williams har du mulighed for at købe Route 66 souvenirs af enhver art.

 
På MC tur i Grand Canyen en af de kendeste nationalparker
 
 
Dag 14 Spænd hjelmen - Route 66, gunfights og "vilde" æsler

I dag kører vi på den absolut mest spændende strækning af Route 66, og holder pauser ved de mest kendte og legendariske Route 66 steder ”the mother road”. Bl.a. kører vi til den gamle guldgraverby, Oatman, som efter 223 sving på din motorcykel ligger og gemmer sig i et lille bjergpas. I byen er der gunfights på åben gade, og en stor bestand af "vilde" æsler går frit omkring. Vi gør også hold i Route 66 byen Seligman og den legendariske Hackberry General Store, som er en tidligere tankstation og diner. I dag et enestående historisk vidne om en svunden tid.

Vi nyder vores frokost i byen, før vi kører ned i dalen til Colorado floden og sætter kursen imod Las Vegas, hvor vi overnatter. For de friske anbefaler vi et smut til Freemont Street i Oldtown Las Vegas, hvor vi bl.a. skal se et fantastisk lasershow.


 
 
Dag 15 Las Vegas. Helt gakgak.

Fantastisk, forrygende, forfærdelig. Hoteller og kasinoer. Neonlys og pulserende reklamer. Verdens mest imponerende springvand med musikledsagelse. Et vulkanudbrud og et søslag med synkende skib. Keops pyramiden som hotel. Venedig inkl. gondoler. New York skyline omkranset af rutsjebane. Verdens flotteste. Verdens største. Verdens første. Verdens eneste. Verdens grimmeste. Du finder det hele her, og overalt har du chancen for at blive rig. Men også risiko for det modsatte. Vi udsteder ingen garantier.

Vi bor på Stratosphere Casino Hotel and Tower, der med sine 3800 værelser er et af byens helt store hoteller. Glæd dig til dejlig mad og en imponerende udsigt fra tårnet, der er byens højeste. Du har mulighed for at springe i poolen, både på 8 og 25. etage.

Om formiddagen foreslår vi en tur til ét af USA største outlets, hvor enhver shop-a-holic kan få sine lyster styret. Aftenen bruger vi på The Strip hvor de imponerende casinoer kan udforskes.

Old town Las Vegas
 
 
På vej hjem fra usa
Dag 16 Bye bye America

Sorry! Men der er ikke noget at gøre ved det; kufferten skal pakkes. Men heldigvis ikke bare med tøj, men også med oplevelser for livet.

Vi begynder hjemrejsen.

 
 
Dag 17


Ankomst til gamle Danmark. Tak for denne gang. See you again.

 
 
 
Enkeltværelses tillæg: $ 950.- Der tages forbehold for ændringer i programmet / tiderne.
 

Hvad er inkl. i turens pris...

• Følge/service bil
• Alle fly
• Alle hoteller (alle hoteller med pool)
• Leje af motorcykel
• Frit kilometerforbrug på din motorcykel
• Forsikring på MC
• Morgenmad på de fleste hoteller
• Dansk rejseleder - (og følgebil)
• Udflugt i Los Angeles
• Betaling til den danske Rejsegarantifond.
• Lån af styrthjelm (hvis du ikke foretrækker at have din egen med)
• Delt dobbeltværelse
• Udflugt i Las Vegas
• Dansk rejsemanual
• Lufthavnsafgifter

Derfor MC-USA:

Branchens højeste kundetilfredshed.
Stor sikkerhed for gennemførelse. Vi har aldrig aflyst en tur.
Altid branchens bedste priser med PRISGARANTI på alle ture
Altid testede og velorganiserede ture med følgebil.
Altid frit modelvalg uden merpris. Gælder også 1800 cc modeller.
Altid nyere Harley Davidson modeller under fabriksgaranti
Aldrig skjulte gebyrer, tillæg eller last minut pris reguleringer.

Hvad er ikke inkl. i prisen...

• Benzin
• Drikkepenge
• indgange / Udflugter som ikke er nævnt under inkl. i turens pris.
• Alt mad og drikke udover den morgenmad som er inkl. på hoteller.
• Alt andet som ikke er nævnt under “inkl. i turens pris”
 
 

På turen kan vælges mellem - Harleys

   
 
 
Copyright © 2011 Drømmerejser I USA. Alle rettigheder forbeholdt. Følg os på: Forside | Kontakt | Rejser